У Харкові знайшли мертвим зниклого 23-річного хлопця: фото

23-річного жителя міста Харкова, якого розшукували протягом декількох днів, знайшли в парку Перемоги з перерізаними венами після анонімного дзвінка в поліцію.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на сайт 057.ua.

Судячи з усього, молодий чоловік наклав на себе руки, перерізавши собі вени на обох руках. Як стало відомо виданню, раніше хлопець пішов з дому, родичі і друзі кілька днів безуспішно його розшукували. У надії знайти зниклого інформацією про нього ділилися в соцмережах, звертаючись за допомогою до мешканців Харкова.

"Про те, хто знайшов тіло невідомо, дзвінок у поліцію був анонімним. Тіло було виявлено в ніч на 15 січня на території парку Перемоги. Співробітники Національної поліції внесли за цим фактом повідомлення у ЄРДР за ст.115 з позначкою самогубство", - розповіла інспектор відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ НП в Харківській області Ольга Грабар.

Коли на місце події прибули експерти і слідчо-оперативна група, молодий чоловік не подавав ознак життя.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпрі 26-річний чоловік облив свого товариша настоянкою глоду і підпалив. Інцидент потрапив на відео камер спостереження, палаючого людини винаймали також випадкові очевидці.