Скандал з пенсіонеркою, якій нардеп запропонував продати собаку, отримав несподіване продовження

Президент Володимир Зеленський доручив уряду розібратися з оплатою комуналки пенсіонеркою, якій депутат від "Слуги народу" Євген Брагар радив продати собаку.

Про це розповіла заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Перш за все, я хочу вибачитися від нас усіх за такі необачні слова депутата. Ще в п'ятницю президент доручив уряду розібратися з конкретним питанням пані Любові (Любов Колюча -" Апостроф ") з Кіровоградської області", - зазначила Ковалів.

І додала, що в понеділок, 3 лютого, Офіс Президента отримав від уряду інформацію про те, скільки платить домогосподарство пенсіонерки за комунальні послуги, і про субсидії, які воно отримує.

"Ця сім'я вже з початку опалювального сезону (з жовтня 2019) отримала монетизувану субсидію в розмірі, що трошки перевищує 3,5 тисячі гривень. Це, в середньому, дозволило цій родині платити не більше 300 - 350 гривень на місяць за комунальні послуги (йшлося про газ і електроенергію - "Апостроф")", - пояснила представниця ОП.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти знайшли і оприлюднили фото собаки, яку пропонував пенсіонерці продати народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар, щоб оплатити рахунки за комуналку.