В окупованому Криму раптово заарештували відомого прихильника Путіна

Бізнесмена Олега Зубкова, який навесні 2014 року підтримав анексію Криму, заарештували на два місяці

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Крим Реалії".

3 лютого підконтрольний Росії Білогорський суд постановив заарештувати Зубкова на два місяці, у зв'язку із тим, що 20 січня на судове засідання він не з'явився. Представники суду пояснили кореспондентам, що боятьс, аби бізнесмен не виїхав за кордон.

У залі суду на Олега Зубкова надягнули кайданки й повели до поліцейського авто. Син чоловіка вже відправив йому у СІЗО речі першої необхідності.

Нагадаємо, що Олега Зубкова заарештували у справі туристки Ольги Соломіної. У липні 2018 року у сафарі-парку "Тайган", директором якого є Зубков, жінку вкусив лев. Постраждала каже, що бізнесмен усе бачив на власні очі, але не зробив нічого, аби втихомирити тварин.

Олег Зубков навесні 2014 року підтримав анексію Криму та захоплювався Володимиром Путіним. Згодом у бізнесмена почалися проблеми з окупаційно владою: Зубков відвідав 500 судових засідань, намагаючись оформити документи на земельні ділянки.

Як інформував "Апостроф" раніше, російські окупанти анексованого Криму оштрафували відомого прихильника "російської весни" Олега Зубкова на 200 тисяч рублів (близько 83 тисячі гривень) за тінь від будинку, який належить бізнесмену.