RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Морози до -8 і хуртовини: синоптик розповіла, в яких областях буде лютувати негода

У четвер, 6 лютого, негода у вигляді сильних опадів, викликана циклоном Petra, затримається на півдні і сході України, крім Харківщини, і в Дніпропетровській області.

Про це написала на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталка Діденко.

За її словами, 6-го лютого центр циклону буде знаходиться над Кримом, що спричинить зимові несприятливі зимові явища у вигляді рясних опадів та ожеледиці в південно-східних областях країни. Погоду на заході і півночі України визначатиме атмосферний фронт з північного заходу Європи, тому в цих регіонах випаде сніг.

"Температура повітря нарешті змиє весняний макіяж і стане схожою на себе: вночі очікується 3-8 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Криму до + 4 + 9 градусів. Вітер буде північних напрямків, поривчастий, часом до сильного . Ну, і нарешті можна писати те, що минулими зимами пишеш кожен день - на дорогах ожеледиця ", - повідомила Наталка Діденко.

За прогнозом синоптика, в Києві в четвер вночі буде до -6...- 8 градусів, вдень потеплішає до нуля.

"Вночі очікується ясна погода, із зорями, а вдень набіжать хмари і, скоріше в другій половині дня чи надвечір, випадатиме сніг. Так що можна нарешті дістати чудову ондатрову 1978-го року чи норкову Zilli шапку-вушанку і відчути, як пощипує щоки від морозцю", - завершила Діденко.

Про те, як зміниться погода до кінця тижня, читайте в матеріалі "Апострофа": В Україну йде люта зима: будуть снігопади і сильний мороз