RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Політолог розповів, як НАБУ розслідувало "елітну" квартиру екс-нардепа Пацкана на підставі фейку

Політолог Олексій Голобуцький заявив, що НАБУ нібито відкрило справу на Пацкана за те, що він жив в неіснуючій квартирі і згодом її приватизував.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи публікацію на одному з сайтів.

Він повідомив, що наткнувся на одну "сенсацію".

"Наткнувся на "зливному бачку" на інформацію про нібито відкрите провадження НАБУ проти голови Рахункової палати за незаконну приватизацію службової квартири у часи депутатства. Нібито з посиланням на матеріали справи. Ще й фотографії опублікували.Виявилося, що НАБУ нібито відкрило справу на Пацкана за те, що він жив у неіснуючій хаті і згодом її приватизував. Або у НАБУ є часовий гіперлуп, або хтось найняв школярів для створення сенсації", – написав Голобуцький.

За словами експерта, народ любить сенсації.

"Але цього разу НАБУ впилялося у сосну.Що виявилося? Вказана авторами публікації будівля – "Французький квартал – 2", корпус 11 – ще не збудована та, за декларацією забудовника, це відбудеться у другому кварталі цього року (скрін 2). Точніше – ще пізніше, бо жоден український забудовник ще жодного разу не здав житло вчасно – у відповідності до заявленого терміну.Тобто якщо вірити публікації, НАБУ перевіряють не просто хату, а хату з майбутнього", – наголосив Голобуцький.

Він зазначив, що вирішив шукати далі.

"Виявилося, що опублікована квартира справді знаходиться у ЖК "Французький квартал – 2", але в іншому корпус і зараз… продається. Її фотку тупо взяли зі сайту продажу квартир", – підсумував Голобуцький.