​Відома журналістка з "Слуги народу" зробила цинічну заяву про коронавірус: відео

Народний депутат від партії "Слуга народу" і журналіст Ольга Василевська-Смаглюк назвала смертельний коронавірус з Китаю, який вбив за данними на етвер, 13 лютого 1369 людей, маркетинговим ходом, при цьому не забувши запастися респіраторами.

Відео опублікував канал "Наш".

За словами нардепа, думки у Верховній Раді з приводу вірусу СОVID-19 різко розділилися.

"Депутати нашої фракції розділилися. Одні вважають, що коронавірус - це дійсно загроза, а інші, що це маркетинговий хід, щоб продати побільше масок", - розповіла Василевська-Смаглюк.

Вона додала, що про всяк випадок вже запаслася респіраторами, яких купила в кількості 10 штук.

"Я належу до другої категорії і вважаю, що це маркетинговий хід, але про всяк випадок запаслася респіраторами. Купила 10 штук по 150 гривень", - додала нардеп.

Вона зазначила, що прочитала інтерв'ю з міністром охорони здоров'я України, де вказано, що всі українські лікарні повинні самостійно запастися необхідними засобами захисту на випадок появи коронавірусу.

"Я думаю, що українська влада, як завжди, сподівається в ситуації з коронавірусом на "а раптом пронесе" - зазначила Василевська-Смаглюк.

Відзначимо, що Ольга Василевська-Смаглюк раніше працювала спеціальним кореспондентом, журналістом-розслідувачем телеканалу "1+1". Зараз вона член Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, голова підкомітету з питань функціонування платіжних та інформаційних систем і запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Як повідомляв "Апостроф", в міністерстві охорони здоров'я України вважають, що епідемічна ситуація на вантажному судні з Китаю, яке в четвер, 13 лютого, заходить в порт Одеси, є благополучною. У хворих моряків виключають зараження коронавірусом.