RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Тепло і хмарно: синоптики дали прогноз погоди на 16 лютого

16 лютого на всій території України буде хмарно з проясненнями і не по-лютневому тепло.

Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

У Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській, Хмельницькій, Вінницькій і Рівненській областях України протягом доби хмарно, сонце лише ненадовго визирне з-за хмар. Вночі стовпчик термометра опуститься до 0 ...- 3 градусів, а вдень покаже +6 ... +9 градусів. Вітер південний зі швидкістю 5-10 м/с.

У центральній частині України протягом доби без опадів. Стовпчик термометра вночі покаже +1 ...-2 градуси, вдень температура підвищиться до +2 ... +6 градусів. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У східних регіонах 16 лютого без опадів. На всій території регіону - помірна хмарність, сонце майже не буде проглядатися з-за хмар. Температура повітря -3 ..-7 градусів вночі і +1 ... +3 вдень. Вітер південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

На півдні України без опадів протягом доби. Ртутний стовпчик покаже 0 ...- 3 градуси вночі і +5 ... +7 градусів вдень. Вітер південний зі швидкістю 5-10 м/с.

На півночі протягом ночі очікують очікують 1 ...- 1 градус. Вдень стовпчик термометра покаже +2 .. + 5 градусів. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У столиці 16 лютого температура складе +1 ...- 1 градус вночі і +4 ... +6 градусів вдень. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Опадів в Києві не очікується, але і сонце майже не буде виглядати з-за хмар.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, за прогнозами синоптиків, найближчим часом на Україну чекає чергова хвиля потепління і практично весняні температури.

Детальніше про те, чому в цьому році в Україні була аномальна зима, чи чекати ранньої весни і на яку погоду розраховувати влітку, читайте в матеріалі "Апострофа": Пилові бурі, посуха і пекло влітку: як зміни клімату вплинуть на Україну.