RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Рівним в майстерні скульптора знайшли мертвою давно зниклу жінку: фото

52-річного скульптора з Острога (Рівненська область) підозрюють у вбивстві місцевої жительки і нанесенні сокирою тілесних ушкоджень своєму знайомому.

Про моторошну знахідку в майстерні скульптора повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, опублікувавши знімки з місця злочину.

Про вбивство мешканки Острога, яка не повернулася додому ще до нового року і перебувала в розшуку як зникла безвісти, поліції стало відомо випадково.

Розслідуючи нанесення тілесних ушкоджень 30-річному чоловіку, якого перехожі виявили з розбитою головою на вулиці Городище в місті Острог, слідчо-оперативна група встановила, що до злочину причетний 52-річний скульптор. Його майстерня була в підсобці на території складських приміщень одного з навчальних закладів Острога. Саме тут під час спільного розпивання спиртних напоїв у нього стався конфлікт з 30-річним знайомим, який закінчився нанесенням 30-річному чоловікові ударів по голові, ймовірно, сокирою.

"При огляді місця події поліцейські виявили в каналізаційній шахті тіло жінки, поховане під попелом. Загиблою виявилася 49-річна острожанка, яка зникла понад місяць тому", - сказано в повідомленні поліції.

На тілі загиблої було виявлено ножове поранення грудей.

Причетного до злочину зловмисника затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. У вівторок, 25 лютого, суд задовольнив клопотання слідчого і обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", на Львівщині керівництво однієї з військових частин намагалося приховати тяжкий злочин.