Це було пряме попадання: спливли нові деталі атаки бойовиків на ЗСУ, фото і відео

У неділю, 1 березня, в Луганській області протитанковою керованою ракетою російські окупанти потрапили в українську вантажівку з бійцями.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

В результаті прямого попадання загинув військовий і ще двоє - тяжко поранені і двоє з контузіями в госпіталі.

Напад російські окупанти здійснили, коли автомобіль ЗСУ їхав уздовж річки і вже під'їжджав до позицій українських захисників поблизу населеного пункту Ніжньотепле. Бойовики ж обстріляли вантажівку з протитанкового ракетного комплексу.

"Відстань становило понад три кілометри - це не можливо зробити не підготовленому. Розрахунку. Можемо відзначити, що це російсько-окупаційні війська здійснили постріл", - говорить прес-офіцер ТУ "Північ" Віталій Кирилов.

Район навколо села Ніжньотепле довгий час вважався досить спокійним. Ворог там майже не проявляв вогневої активності. Востаннє, відзначають місцеві, постріли були два роки тому.

Протитанкова керована ракета потрапила в армійський КрАЗ на околиці села в якихось десятках метрів від будівель. Від прямого попадання ПТУР загинув 40-річний сержант десантно-штурмової бригади Сергій Руських.

Зараз стан двох бійців важкий, ще двоє отримали травми. Всі вони в медичному закладі.

Як повідомляв "Апостроф" в понеділок, 2 березня, бойовики на Донбасі 13 раз порушили режим припинення вогню, атакувавши Збройні сили України з різних видів озброєння, але поплатилися за це і понесли серйозні втрати.