RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Блогери розповіли про візит кримінального авторитета до Харківської ОДА

У мережі розгорівся скандал через паркування на тротуарі джипа відомого в Харкові кримінального авторитета Володимира Чепіля, той порушив правила дорожнього руху навпроти входу в Харківську обласну державну адміністрацію.

Фото опублікував глава громадської організації "Антикорупційний блок учасників АТО" Антон Сосницький.

Він припустив, що ймовірно, у авторитета відбулася зустріч з головою ОДА Олексієм Кучером.

"Олексій Кучер, своїм все, а чужим закон? Не забудьте особисто проконтролювати. Автомобіль належить одіозному злочинному елементу Володимиру Чепілю", - написав він.

Видання "Коментарі" підтвердило інформацію: позашляховик дійсно належить кримінальному авторитету на прізвисько "Борода" Володимиру Чепілю. У Харкові вже фіксували за "Бородою" порушення ПДР на цьому авто.

Фотографії з-під входу в ХОДА викликали резонанс - блогер Олена Монова пише про шлейф скандалів, які тягнуться за Чепілем.

"Дядько яскравий, шлейф судимостей тягнеться ще з ненудних дев'яностих, там і згвалтування, і вимагання, і афери з нерухомістю, і наркота. Зрозуміло, з відмінним (поліцейським) і навіть сбу-шним дахом, без цього, самі розумієте, ніяк", - пише вона.

На її думку, імовірно, Чепіль зустрічався з самим Кучером.

"Суспільство виробило звід правил, за яким здійснювати дії, що засуджуються публічно, має бути соромно. Як ось чиновнику зустрічатися на робочому місці з відвертими бандюганом, щоб покерувати державними справами. Машина Бороди перед будівлею ХОДА - це (знак зневаги) кожному з нас. Звичайно ж, зовсім не обов'язково, що "Борода" зустрічався з моїм улюбленим таксидермістом-губернатором Кучером. Він цілком міг принести бутерброди прибиральниці. Адже правда ж?", - зазначає Монова.

У коментарях до посту Олени Монової користувачі Facebook опублікували фото як в супроводі молодої дівчини Володимир Чепіль залишав будівлю ХОДА та прямував до авто.

Харківський журналіст Олександр Костенко нагадав випадок, коли глава ОДА Олексій Кучер засудив одного з активістів за порушення ПДР: той виїхав на бордюр перед адміністрацією і запалив фаєр. Костенко припустив, що "Борода" міг зустрічатися з Кучером.

"Я не розраховував, що штаб губернатора хоч якось відреагує на новий зашквар, який повною калькою повторював ситуацію з пікетом палія фаєрів. Так і сталося: штаб голови ОДА і сам глава ОДА зробили вигляд, що нічого не сталося. Що не в'їхав до них під вікна і не припаркувався там корівник з блатними номерами. Що не вийшла звідти і не зайшла в ОДА людина, яких політики в цивілізованому суспільстві обходять стороною. Що не продемонструвала ця людина, як можна приїжджати в гості до губернатора і публічно вказувати йому місце в ієрархії. Нічого не сталося, хлопці, просто тепер в Харкові знають не тільки те, що до вас по-господарському і не криючись заїжджає кондовий криміналітет, а й що ви слово боїтеся вякнути проти бандюка", - написав Костенко.

Губернатор Олексій Кучер не прокоментував інформацію про можливу зустріч з кримінальним авторитетом.