RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

​Вже не одна: екс-ватажок бойовиків ДНР раптово розкрив пікантні деталі про життя Поклонської

Екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков (Гіркін) розповів про нареченого російського політика Наталії Поклонської.

Про це повідомляє політолог і блогер Олексій Голобуцький в своєму Telegram-каналі.

За його словами, вона півтора року в розлученні. По кілька разів на день публікувала а Instagram еротичні фото. Тому у Поклонської з'явився наречений.

"Мені говорили, що Наталія Поклонська живе з депутатом Леонідом Слуцьким. Я свічку не тримав, але зазвичай у мене трошки інший рівень інформування. Я не збираюся лізти ні в чиє чуже життя, але можу сказати тільки про те, що Поклонська своїми заявами повністю дезавуювала все, що говорила раніше. З огляду на її бурхливу і блискучу кар'єру в Україні з різкою зміною вектора, я вважаю, що ця людина не дуже розумна, але, тим не менш, звикла спритно міняти свою діяльність в залежності від можливості отримання гешефтів. У цьому вони зі Слуцьким схожі", - розповів Гіркін.

Як повідомляв "Апостроф", депутат Держдуми і екс-прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що готова приїхати до Києва і допомогти президенту України Володимиру Зеленському навести порядок в країні.