RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​В Одесі відбулися бійки перед з'їздом партії Медведчука: фото і відео

У центрі Одеси патріоти влаштували бійку біля готелю, де запланований з'їзд партії "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) на чолі з Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Думська".

Активісти патріотичних організацій Одеси намагалися увірватися в готель "Брістоль" - там повинна пройти конференція проросійської партії. У протесті беруть участь активісти "Дії", "Автомайдану" Євгена Резвушкіна і "Нацкорпуса".

Також на місце приїхали і прихильники політиків Медведчука, Скорика та Рабіновича. Між ними виникла бійка. Активісти пустили в хід сльозогінний газ.

В цей же час поліція намагається розділити сторони і не допустити ескалації конфлікту. Пізніше активісти, які билися, пом'яли капот припаркованої машини.

Відзначають, що між входом в готель і патріотами стоять люди депутата Богдана Гіганова, співробітники охоронного агентства і поліцейські.

"ОПЗЖ захищають співробітники охоронної фірми "Зевс" і приблизно сотня "спортсменів", які приїхали вчора (11 березня - "Апостроф") в місто Київською трасою", - написали у виданні.

Очікується, що на конференції буде прийнято рішення про висунення в мери Одеси Вадима Рабіновича. Раніше говорили, що балотуватиметься екс-губернатор Одеської області Микола Скорик.

"Став відомий порядок денний конференції "оппо". На ній хочуть змістити Миколу Скорика з посади т.в.о. керівника облорганізації партії і перевести на посаду голови міської організації. Замість нього обласне відділення очолить Вадим Рабінович, якого затвердять кандидатом в мери Одеси. Засідання вже почалося, незважаючи на облогу з боку патріотів", - написали пізніше в ресурсі.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", 12 березня в Києві невідомі спалили автомобіль голови Державної екоінспекції Єгора Фірсова.