RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мороз до -7 і снігопади: синоптики порадували "весняним" прогнозом на початок тижня, фото

Синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні, в Україні очікується зниження температури до -7 градусів та мокрий сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр

У зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується відчутне зниження температури: вночі до -1...-7, вдень до +3 ...- 3, на півдні та сході вночі близько 0 градусів, вдень до +2...+7.

23 березня похолодання супроводжуватиметься поривами вітру 15-20 м/с та опадами: у західних, північних, центральних та Харківській областях у вигляді дощу та мокрого снігу.

Місцями очікується утворення снігового покриву висотою 1-3 см, на дорогах ожеледиця; - у південних, Луганській та Донецькій областях опади переважно у вигляді дощу.

В Карпатах 23 березня невеликий сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї 25 м/с, на дорогах снігові замети, ожеледиця.

За прогнозами синоптиків 23 березня, очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см, що призведе до порушення руху транспорту на автошляхах в гірській місцевості.

До 23 березня на високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей, 22-23 березня - у горах Чернівецької області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

24-25 березня утримається холодна, без опадів, погода.

24 березня по всій території України буде ясно та сонячно.

Температура воздуха плюсовая, до +10.

25 березня в Україні потеплішає, в деяких областях буде більше 10 градусів тепла.

По всій країні ясно і сонячно, опади не передбачаються.

Як повідомляв "Апостроф", в київському ботанічному саду імені Олександра Фоміна вже почалася справжня весна: там цвітуть крокуси та магнолії.