RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

Католицький Великдень-2020: яскраві листівки і привітання у віршах і прозі

У неділю, 12 квітня, світле церковне свято Великодня відзначають у багатьох країнах, де прийнятий григоріанський календар.

Сьогоднішнє святкування прийнято називати католицьким, оскільки Великдень в цей день відзначають переважно представники римо-католицької конфесії, хоча святкують сьогодні також і деякі протестанти.

"Апостроф" зібрав яскраві привітання з Великоднем у віршах, прозі і картинках, які подарують святковий настрій вашим рідним і друзям.

Писанок веселий візерунок,

Кошик шинки, хрону, ковбаси,

Воскресіння Божого дарунок,

Посвятивши з церкви принеси.

І збери усю свою родину,

Паски кожному по скибочці роздай,

Помолись за неньку Україну,

За батьків, дітей і за наш край.

Зі святом Великодня! Христос Воскрес! У цей світлий і урочистий день Пасхи бажаю вам добра, благополуччя і миру! Нехай ваше життя оновиться разом із приходом весни, а почуття світлої радості ніколи не покидає душу. Бажаю гармонії, великої любові, сімейного затишку і щастя!

Бажаю щастя й злагоди в родині

Та благодаті Божої з небес

І хай по всій лунає Україні:

– Христос воскрес!

– Воістину воскрес!

Зі світлим святом Великодня! Нехай ангел охоронець оберігає вас від усіх негараздів. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить із кожним новим світанком. Нехай ваше життя наповниться яскравими зустрічами і подіями, вірними друзями, хорошим настроєм і приємними відчуттями.

Свяченого яєчка, доброї паски

І сонця окрайчика – з Божої ласки!

У мирі та щасті, добрі та любові

Святкуйте Великдень в родинному колі!

Як повідомляв "Апостроф", в Україні на час карантину, як мінімум до 24 квітня, заборонені всі масові релігійні заходи, зокрема святкування Великодня, але в регіонах шукають можливість не залишити віруючих зовсім без атрибутів свята.