RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Погрожували скинути з балкона: в Рівному топ-чиновниця нарвалася на п'яну компанію, фото і відео

Депутат Рівненської міської ради та сімейний радник Міністерства юстиції Любов Романюк в середу, 22 квітня, опинилася в епіцентрі конфлікту під час відвідування багатодітної сім'ї.

Про інцидент повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Повідомлення про бійку у квартирі на вулиці Соборній в місті Рівне надійшло в поліцію 22 квітня близько 20:20. Тут знімала кімнату 34-річна уродженка Рівненського району разом з дітьми: 16-ти, 11-ти, 6-ти та 4-х років. Власник житла, 33-річний місцевий житель в цей вечір запросив гостей і розпивав з ними спиртні напої.

В цей час багатодітну сім'ю відвідала депутат міської ради, яка близько року займається її проблемами. Зробивши зауваження компанії, що випивала в присутності дітей, чиновниця натрапила на агресію 33-річного господаря квартири.

"Нас то не випускали з будинку, то намагалися виставити за двері, погрожували ножем, обіцяли скинути з балкона, поливали матами, дихаючи в обличчя своїм нудотний перегаром... Таку бурхливу реакцію викликало просте зауваження... Бо в квартирі були діти!" - написала на наступний день про цей випадок Любов Романюк на своїй Facebook-сторінці.

Коли на місце події викликали поліцію, чоловік втік. Зараз його розшукують поліцейські.

"За фактом умисного нанесення легкого тілесного ушкодження слідчі Рівненського відділу поліції почали досудове розслідування за попередньою правової кваліфікації частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Всі четверо дітей та їхня матір в результаті зіткнення не постраждали. Зараз вони живуть в іншій квартирі", - сказано в повідомленні поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в російському Соль-Ілецку молода мати жорстоко побила свого восьмимісячного сина, через що тепер може виявитися в місця позбавлення волі.