RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

У Кропивницькому від коронавірусу померло відразу двоє братів-медиків

У Кіровоградській області від коронавірусу помер 63-річний чоловік із Кропивницького, який працював лікарем дитячої обласної лікарні та контактував із братом-медиком, якого, також, вбив COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної державної адміністрації

"Чоловік знаходився в обласній лікарні на госпіталізації. Тривалий час був на штучній вентиляції легень. Є підстави вважати, що померлий чоловік інфікувався під час спілкування зі старшим братом – лікарем Центру екстреної медичної допомоги, який також помер від коронавірусу 17 квітня. Медики не змогли врятувати його життя. Висловлюємо співчуття близьким", – зазначив голова ОДА Андрій Балонь.

Голова ОДА додав про те, що на Кіровоградщині зареєстрували три нових випадки захворювання на коронавірус.

Також у регіоні підтвердились ще 17 випадків одужання від COVID-19. Серед них – 5 медпрацівників. Троє працюють у приватній клініці в Кропивницькому, двоє – у обласному протитуберкульозному диспансері.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", в Україні з понеділка, 11 травня, влада послаблює карантин, але деякі об'єкти залишаться ще під забороною.

Також стало відомо, як вода - солена і прісна - вляет на коронавірус.

Крім того, китайські вчені виявили коронавірус COVID-19 в спермі, що може свідчити про передачу захворювання статевим шляхом.