RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Спека +27, а після сніг: синоптик озвучила несподіваний прогноз для України

У понеділок, 11 травня, синоптик Наталка Діденко прогнозує у більшості областей України +20+27 градусів, але вже у вівторок на заході - мокрий сніг.

Про це вона написала у Facebook.

У понеділок Діденко не прогнозує суттєві опади, але висока температура повітря може дати шанс періодичним локальним дощам, які швидко змінюватимуться яскравим сонцем.

12 травня в Україну прийде холодний атмосферний фронт який принесе дощі (на Заході подекуди навіть мокрий сніг), похолодання, штормовий вітер.

У Києві 11 травня очікується літня погода - протягом дня до +25+26 градусів, серйозні опади малоймовірні, лише ввечері можливий дощ.

У вівторок у Києві температура повітря трохи знизиться, очікується дощ та сильний північно-західний вітер.

У середу в Україні похолодає до +14 +15 градусів.

І увесь наступний тиждень теплої погоди не передбачається, стовпчики термометрів коливатимуться в межах +14+18 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фантастичні фото травневого снігопаду в Закарпатській області. Сніг падав прямо на квітучі дерева.

Разом з тим, відомий народний синоптик Леонід Горбань прогнозував, що в травні погода в Україні буде спекотною і посушливою, опадів практично не буде, а температура підніметься до 30 градусів тепла.