RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Львові поліція зі стріляниною затримала банду грабіжників з мільйонами гривень: фото

У вівторок, 9 червня, в Сихівському районі Львова затримали групу розбійників, які напали на місцевого валютника і відібрали у нього сумку, в якій було 4,5 мільйона гривень.

Фото з місця затримання опубліковані прес-службою Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Як сказано в повідомленні поліції, грабіжників вдалося затримати відразу після скоєння злочину. Всі вони місцеві жителі, один з них раніше був засуджений за вчинення тяжкого злочину. Під час затримання зловмисники чинили опір правоохоронцям і намагалися втекти.

За інформацією слідства, зловмисники стежили за потерпілим, який займається обміном валюти на території одного з місцевих ринків. Під час нападу на валютника вони застосували балончики зі сльозогінним газом, вирвали у нього сумку, в якій, за попередньою інформацією, перебувало 4,5 мільйона гривень, і намагалися втекти.

Під час затримання поліцейським довелося здійснити попереджувальні постріли в повітря.

Затримані "спеціалізувалися" на розбійних нападах. Зараз прокурори готують їм повідомлення про підозри і клопотання до суду для обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селі Яноші Закарпатської області невідомі пограбували валютника, який з кульовим пораненням потрапив до реанімаційного відділення.