RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Дах" і гості в погонах: українка розповіла про особливості пікантної роботи

Українка Ірина, яка кілька років проживає та навчається в Харкові, розповіла про особливості роботи вебкам-моделлю.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "NewsRoom Kharkiv".

Вебкам-моделінг - різновид онлайн-відеочату, в якому учасник може перебувати в оголеному вигляді і показувати еротичне або порнографічне шоу, використовуючи для цього веб-камеру.

Таку пікантну роботу Ірині запропонувала знайома, а вона в силу фінансових проблем погодилася. Через два дні дівчину запросили на співбесіду. Зустріч відбувалася в ресторані в центрі Харкова. На неї прийшла знайома Ірини в компанії молодого чоловіка. Хлопець представився Сергієм і став без сорому розглядати потенційну співробітницю. Після - почав задавати питання про сім'ю, особисте життя і бажаний рівень заробітку.

"Я відповідала на всі питання як є. Він розповів, що в студії потрібно працювати п'ять разів на тиждень по вісім годин. Час доби не має значення, але є графік, якого потрібно дотримуватися. Зарплата - два рази на місяць. Студія забирає 30 відсотків доходу собі. Новенькі в перший місяць віддають 40%. Про роботу не можна розповідати нікому. він також попередив, що в разі витоку інформації у мене можуть бути неприємності і за наслідки він не ручається, натякнувши на "дах" в погонах. Під кінець розмови він записав мій e-mail і сказав, що ввечері надішле анкету. У ній потрібно заповнити всі поля і до листа прикріпити своє фото з першою сторінкою паспорта, на якій вказано мій вік", - розповідає дівчина.

Вона неодноразово була свідком ситуації, коли в студію заходили чоловіки в поліцейській формі і до них назустріч вибігала то одна дівчина, то інша з числа досвідчених.

"Деякі з них чіпляються на шию, обіймають і цілують "гостей", а потім разом йдуть."Гостей" в формі тут називають друзями. Судячи з того, як вони поводяться і про що говорять з адміністраторами, це і є наш "дах", - розповідає Ірина.

Дівчина зараз закінчує четвертий курс одного з університетів Харкова, куди переїхала кілька днів тому з провінції. Сім'я студентки живе далеко від обласного центру і не може підтримувати її фінансово. Після смерті батька Ірині довелося круто змінити свій спосіб життя. Грошей стало катастрофічно не вистачати. Щоб оплачувати навчання у вузі, допомагати матері і якось зводити кінці з кінцями, дівчина зайнялася вебкам-моделінгом.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що співробітник київської поліції двічі підтвердив факт надання сексуальних послуг в одному зі столичних стриптиз-клубів, заплативши по 6 тисяч гривень за кожен сеанс.