RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві помітили дівчину у футболці з портретом Путіна: відео та бурхлива реакція мережі

У Києві на Шулявці в одному з супермаркетів помітили дівчину з портретом президента Росії Володимиром Путіним на футболці.

Відповідне відео опублікували на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

Як видно на кадрах, дівчина нервувала, коли зрозуміла, що її знімають і не могла відповісти на питання чи не соромно їй носити футболку з главою країни, яка вбиває українців. Вона навіть намагалася вибити телефон з рук того, хто знімав.

Обережно, відео містить ненормативну лексику!


"Поліція сказала, що не приїде, а охоронець супермаркету додав, що у нас вільна країна і вона може носити все, що їй заманеться. Як ви вважаєте?", - підписав кадри автор публікації.

Користувачі активно висловлюються.

"Ну це йде перевірка. Якщо пройде без проблем завтра таких красунь буде десять потім двадцять і так більше і більше! ...", "Просто чудово, спочатку футболка з Путіним, потім російські танки, схема робоча 100%", - пишуть коментатори .

Однак є й інша думка.

"Та прям, кінець світу. Ну одягла і що? А то можна подумати у нас тільки в цьому проблеми. Читаєш аж противно. То плюнути, то тварина, то чума і т.д. Панове, годі не по справі виступати, а то нагадуєте героїв Гоголя "," Її вибір, нехай у ваших очах це погано, але це її думка, нехай з ним і живе ", - висловилися інші користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше своєї дивною футболкою розбурхав мережу мер Києва Віталій Кличко. Він з'явився в Київській міській державній адміністрації в футболці з написом "Квентін Карантино" і своїм портретом.