RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

На заході країни виникли проблеми з доставкою пенсій: заява "Укрпошти"

В "Укрпошті" попередили про проблеми з доставкою пенсій і поштової кореспонденції в західні області України, які зараз потерпають від масштабних повеней.

Відповідну заяву зробив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський на власній сторінці у Facebook.

За його словами, затримки з доставкою пенсій можливі пенсіонерам з окремих районів Закарпатської, Івано-Франківської і Чернівецької областей.

"Ми робимо все, щоб вчасно доставити Ваші листи, посилки і звичайно пенсії, при цьому не ставлячи під загрозу життя наших співробітників. Сьогодні і в найближчі дні, в зв'язку з повінню, можливі затримки з доставкою в окремі райони Закарпатської, Івано - Франківської, Чернівецької та, якщо рівень води підвищиться, Львівської області. Там уже часто, на жаль, просто немає доріг, за якими їх можна доставити. Проте - 90% + пенсій вже доставлено", - написав Смілянський.

Керівник "Укрпошти" запевнив, що доставку пенсій і пошти буде відновлено, як тільки це дозволять зробити обставини.

"Ми робимо все необхідне, щоб, як тільки буде така можливість, відновити стандартну роботу, що, звичайно, непросто, в умовах коронавірусу і повені одночасно. Ми також забезпечуємо співробітників спецодягом, щоб вони могли надавати Вам послуги там, де це тільки можливо вже сьогодні", - зазначив Смілянський.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з новим відеозверненням, в якому висловив співчуття родинам загиблих під час негоди й повені на заході країни і пообіцяв постраждалим фінансову допомогу.