RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Помічниця Льовочкіна "вирішує" питання через скандального одеського суддю - блогер

Помічниця народного депутата Сергія Льовочкіна Наталія Стародубцева намагається за допомогою зв'язків свого шефа закрити всі судові тяжби і проблеми з законом свого співмешканця, екс-депутата Одеської обласної ради Павла Напрієнка, який є фігурантом справи про шахрайство у великих розмірах і знаходиться в розшуку.

Про це пише журналіст Євген Пустовойт в блозі на "Кореспондент".

Увага преси до діяльності помічниці Льовочкіна Наталії Стародубцевою розкрило корупційний нарив в правоохоронній та судовій системах Одеської області. Факти, опубліковані в статті "Скандальні судді і найбільша квартира в Одесі" на порталі Антикор, наштовхнули журналіста "копнути" глибше і подивитися можливі зв'язки зазначених суддів. Особливо, відомого своєю одіозністю в рішеннях судді Одеської апеляції Анатолія Заїкіна.

"Його називають Толя Чудотворець за вміння в своїх рішеннях казково викривити дух і букву закону в інтересах хабародавців. Народний депутат від ОПЗЖ Микола Скорик є наближеним до босів ОПЗЖ Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка. Не важко здогадатися, як помічниця Льовочкіна Стародубцева отримала такий вплив на Заїкіна -Чудотворца для отримання необхідних рішень щодо усиновлення та махінацій з однією з найкрутіших квартир Одеси для свого коханого Павла Напрієнка", - пише блогер.

"Так в одному засіданні Заїкін визнає Наприенко кровним батьком дитини Наталії Стародубцевої без генетичних експертиз, коли обидва перебували в законних шлюбах. Це при тому, що, коли Стародубцева і Напрієнко познайомилися, дитині був уже один рік. Цей факт нікого не збентежив", - зазначає Пустовойт.

Крім цього він пише, що останнім часом Напрієнко переховувався від правоохоронних органів у країні-агресорі Росії, і зараз продовжує ховатися від правоохоронців в Україні.

"На автомобілі Ауді А8L з номерами АА0230ОС, що належить Стародубцевої, Напрієнко ще в жовтні минулого року перетнув держкордон України, тікаючи від органів досудового слідства. Однак вже 19 червня 2020 автомобіль бачили в Києві", - говориться в матеріалі.