RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Toyota і Mercedes-Benz раптово змінили логотипи: що відбувається, фото

Після того як BMW змінив свій аватар в Facebook, додавши в нього ЛГБТ+ кольори (всі кольори веселки), теж саме зробили Toyota і Mercedes-Benz.

Про це стало відомо з Facebook-сторінок автомобільних компаній.

Таким чином бренди вирішили підтримати так званий "Місяць гордості" ( "Місяць прайду"), під час якого по всьому світу проводять різні оффлайн і онлайн акції в підтримку ЛГБТ руху.

Mercedes-Benz підійшов до справи дуже оригінально. Крім свого логотипу, марка автомобіля розмістила фото лінійки популярного автомобіля Mercedes-Benz G-класу (в народі "кубик"), який пофарбували в кольори ЛГБТ-прапора.

Що ж стосується Toyota, бренд опублікував в Facebook спектр кольорів ЛГБТ-прапора і ретельно підібрав до кожного авто такої ж гами з власної лінійки і підписав "United by Pride".

До речі, BMW вже кілька років поспіль в соцмережах підтримує права сексменшин.

Як писав "Апостроф", анімаціонная студія Pixar випустила короткометражний мультфільм Out, його головним героєм став персонаж-гей. 22 травня стрічка вийшла на стрімінг-сервісі Disney+ і розповіла глядачам про хлопця на ім'я Грег, який не знає, як розповісти батькам про свою орієнтацію.