RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Називають українською Венецією: скільки коштує відпочинок в Вилковому і що там подивитися

В Україні є місто Вилкове, яке своїм виглядом нагадує італійську Венецію. Розташоване воно в Одеській області, і для багатьох такий курорт може стати відкриттям.

Як говориться в сюжеті ТСН, у Вилковому готові прийняти любителів прогулянок на човнах і найвимогливіших гурманів гастрономічного туризму.

У Вилковому туристам пропонують відвідати малолюдні острова, де можна скуштувати смачні фрукти, і порибалити з човна або з берега. Цікаво, що в Дунаї майже сотня видів риби.

Вкрай популярними серед туристів в 2020 році стали тури вихідних днів. Найпростіший дерев'яний будиночок біля річки буде коштувати від 300 гривень за добу, а ось в готелях є номери і за 1500.

"Оскільки зараз закордон для нас закритий, а ту частину України, яка більш туристична - Карпати тощо - вже відвідали, то хотіли побачити щось нове, тому вирішили приїхати сюди", - сказав журналістам відпочиваючий з Києва.

Особливо гостей міста радує місцева кухня. По дорозі до Вилкового вас почастують бессарабською бринзою і свіжозловленою дунайською рибою.

Нагадаємо, що на всіх пляжах Одеси виявили кишкову паличку, але закривати їх не будуть.