RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Під Херсоном аномальна спека вбила двох людей

Вчора, 6 липня, від аномальної спеки в Херсонській області померло двоє людей.

Про це повідомляє видання "Херсон Online".

Першою жертвою стала молода жінка 25 років, вона працювала в полі між Антонівкою і Садово.

Там же, в полі, біля військової частини, її знайшли без свідомості. За попереднім діагнозом медиків, котрі констатували біологічну смерть, жінка загинула від теплового удару. Перед смертю жертва перебувала в стані агонії, викликаному тепловим ударом: висока температура тіла (40 ° С і вище), почервоніла шкіра, зниження зору, прискорене дихання, тахікардія, пульсуючий головний біль, теплові судоми і галюцинації, можливо, втрата свідомості.

Також постраждала внаслідок теплового удару могла отримати таке ускладнення як шок, що веде до розвитку набряку внутрішніх органів і мозку. А так як допомогти молодій жінці в поле було нікому, то, на жаль, і сталася трагедія.

Другою жертвою спеки став чоловік 39 років. В поле, в комбайні, на в'їзді в Приморське Голопристанського району, його знайшли без ознак життя. Медики, що приїхали, констатували біологічну смерть, також від теплового удару.

Як писав "Апостроф", в день Івана Купала, 7 липня, в Україні буде панувати атмосферний фронт, який принесе грозові дощі.