RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

23 травня

Всі новини

Чоловік вискочив із розірваного в ДТП авто - і його вчинок здивував всіх

Водій автомобіля Volkswagen Golf, який в ніч на четвер, 9 липня, буквально розірвало від зіткнення з вантажівкою на Новообухівській трасі під Києвом, вижив у страшній аварії і намагався втекти з місця ДТП.

Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний", опублікувавши відео з місця події.

Як видно на знятих кадрах, удар був неймовірної сили - уламки легкового автомобіля розкидані по дорозі.


За словами очевидців, відразу після ДТП із залишків машини вискочив водій, який почав знімати номерні знаки зі свого авто, після чого спробував втекти, але був затриманий.

За попередніми даними, затриманим виявився слідчий головного управління поліції. Від проходження тесту на алкогольне сп'яніння на місці він відмовився.

"Ну, нічо, покартають, переведуть в область на пару місяців, а потім повернуть, як дуже цінного співробітника. Налагоджена схема і звичайна практика. Приємного перегляду", - сказано в підписі до відео.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в понеділок, 6 липня, вранці під час патрулювання на вулиці Володимирській в Луцьку трапилася ДТП за участю службового автомобіля поліції Mitsubishi, в ній постраждав 25-річний молодший лейтенант поліції Олександр Волошин, пізніше він помер у лікарні.