RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Доведіть всі справи до кінця: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11-12 липня

Астрологи звернули увагу, що 21-ша місячна доба триватиме майже дві доби - 11-12 липня і стане переламним моментом в житті багатьох знаків Зодіаку. За їх словами, приємних змін варто чекати тим, хто рухається вперед, не зупиняючись і не відступаючи від поставленої мети. Будь-яку справу, якою ви займаєтеся в цей час, незважаючи ні на що, необхідно буде довести до ладу.

Про це пише ТСН.

Овен (21.03 – 20.04)

Не варто питати порад у оточення, а якщо воно вирішить дати їх без вашого прохання, ліпше пропустити сказане повз вуха – ви самі знаєте, як правильно вчинити.

Телець (21.04 – 21.05)

Професійні питання – навіть найскладніші – несподівано будуть вирішуватися легко і без зусиль: за цей день вдасться переробити рекордну кількість справ.

Близнята (22.05 – 21.06)

Сьогодні необхідно зосередитися на головному – на справі, якою ви займаєтеся, не відволікаючись на другорядне – розмови телефоном, спілкування у месенджерах, перекуси і перекури.

Рак (22.06 – 22.07)

Хороший день для початку подорожі, чи у відрядження, чи поїздка на відпочинок – в будь-якому разі обставини складуться сприятливо, а результат виявиться позитивним.

Лев (23.07 – 21.08)

Намагайтеся тримати себе в руках і не скочуватися до грубощів у ставленні до оточення, навіть якщо вони будуть цього заслуговувати – згодом, можливо, ви про це пошкодуєте.

Діва (24.08 – 23.09)

В цей день вас буде відрізняти рідкісна продуктивність праці – ви встигнете зробити все, що запланували, і навіть більше, якщо не будете ледарювати і попрацюєте, засукавши рукави.

Терези (24.09 – 23.10)

Професійний проєкт, яким ви займалися останнім часом, потребує останніх – серйозних – зусиль: зберіть сили і волю в кулак і доведіть його до ладу.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Можлива приваблива пропозиція, від якої у вас – з великою часткою ймовірності – запаморочиться голова: можете сміливо відповідати згодою, жодних каверз не передбачається.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Не варто допомагати іншим на шкоду собі – навряд чи ті, заради кого ви пожертвуєте власними інтересами, оцінять ваш вчинок гідно і віддячать вам за нього.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Підкилимні ігри, якими будуть займатися ваші колеги, не для вас – втрутившись в чужий конфлікт, ви в результаті можете залишитися винним, так що зберігайте нейтралітет.

Водолій (21.01 – 18.02)

Скористайтеся шансом презентувати свої професійні здібності з найліпшого боку – начальство гідно їх оцінить і знайде спосіб заохотити вас.

Риби (19.02 – 20.03)

Сьогодні ви будете напрочуд красномовними, що допоможе вам переконати у своїй правоті навіть найупертіших і найбільш незговірливих партнерів і співрозмовників.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрінуть справжню любов в липні.

Раніше відомий астролог Павло Глоба розповів про ситуацію з гороскопом в липні щодо питання фінансів.