RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Викрадені грабіжниками з автомобіля "Укрпошти" гроші знайшли, фото

Гроші, які були вкрадені при збройному нападі на автомобіль "Укрпошти" в Полтавській області, буде повернуто і доставлено адресатам.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці заступник глави МВС України Антон Геращенко, опублікувавши фото з місця обшуків.

"В ході невідкладних обшуків знайдено гроші, вкрадені під час цього зухвалого пограбування, а також пістолет охоронця "Укрпошти", який прихопили з собою озброєні розбійники. Всі вилучені кошти після процедур, передбачених законом, будуть повернуті "Укрпошті" і будуть доставлені адресатам", - написав він.

За його словами, все ще тривають пошуки п'ятого підозрюваного у цій справі - співробітника "Укрпошти", який виконав функцію навідника і підбурювача.

"Його особу встановлено і у нього немає шансів уникнути правосуддя так само, як і у його спільників", - пообіцяв Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше трьох підозрюваних у розбійному нападі на автомобіль "Укрпошти" розшукали і затримали в Києві, одного - в Лубнах. Всі вони - жителі Полтавської області.