RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Сім'я відкрила двері будинку - і побачена на порозі істота вразила не тільки їх

Американська родина не на жарт злякалася, побачивши вранці на своєму ганку непроханого гостя - алігатор довжиною майже у 2,5 метра розкинувся на їх килимку перед вхідними дверима, насолоджуючись тінню.

Про це повідомляє видання The Dodo.

Сім'я Тампів зробила все можливе, щоб змусити алігатора покинути їхній порог, однак тому він здався занадто комфортним, щоб відмовитися від місця.

Не знаючи, що робити, мешканці залишили табличку для працівників служби доставки: "Стоп, доставка! Залиште пакунки тут! Алігатор біля вхідних дверей!! (Серйозно)".

Також вони також зателефонували до зоозахисників за допомогою.

"Алігатор, швидше за все, є мешканцем сусіднього озера, однак озеро знаходиться не настільки близько до будинку Тампів, - розповіла Сура Пейнер, менеджер організації захисту тварин Croc Encounters. - Він, швидше за все, шукав нову водойму протягом ночі. Можливо, що на сході сонця він знайшов тінисте місце, щоб сховатися".

Коли рятувальники прибули на місце події, вони побачили, що у алігатора відсутні дві кінцівки - це могло статися раніше в результаті бійки з іншим алігатором.

Однак це не завадило йому зробити великий безлад, коли рятувальники намагалися вивезти його від помешкання родини.

Поки алігатора не вдалося випустити назад у дику природу, він знайшов притулок у відкритому природному приміщенні з групою інших алігаторів. Тепер тварина у безпеці і нарешті отримала тінисте місце, де вона може відпочивати, скільки захоче.

Як повідомляв "Апостроф", в Китаї таємнича "3-метрова істота" налякало місцевих жителів після того, як її помітили в озері. Це спровокувало чутки в ЗМІ про "легендарного монстра".