RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Як буде виглядати всередині і зовні космоплан для заможних туристів - кадри вражають

Космічна компанія Virgin Galactic британського мільярдера Річарда Бренсона показала інтер'єр кабіни космоплана класу SpaceShipTwo, який в майбутньому буде відправляти туристів в космос. Кадри вражають.

Про це повідомляє портал Futurism.

"Virgin Galactic показала інтер'єр кабіни космоплана SpaceShipTwo, який незабаром повинен відправляти заможних людей в космос", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє портал, кабіна розроблена таки чином, щоб пасажирам нічого не заважало дивитися у вікна. Всього всередині побудовано більше десятка круглих вікон і встановлені в два ряди кілька крісел, як у професійних гонщиків.

Всього в кабіні вмонтовані 16 камер, які будуть моніторити і знімати всі емоції членів екіпажу під час польоту.

Фото: Virgin Galactic

Фото: Virgin Galactic

Відзначається, що в минулому році в компанії Virgin Galactic заявили, що з 2023 відправлятимуть в космос туристичний космоплан кожні 32 години. Вартість одного квитка - близько 250 000 доларів.

Нагадаємо, що Virgin Orbit - компанія в рамках групи Virgin, заснованої британським мільярдером Річардом Бренсоном, яка планує надавати послуги запуску малих супутників.

Як писав "Апостроф", коли в січні США вперше зловили російський супутник на хвості свого власного космічного корабля, була причина для підозр. Але після того, як 15 липня майже ідентичний супутник "Космос 2543" випустив ракетоподобний снаряд, ця підозра перетворилося в суспільну тривогу і гнів.