RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Жінка вигулювала сина-аутиста на повідку - після "слави" в мережі її життя перетворилося на пекло

Кілька днів тому в мережі з'явилося відео, як жінка йде з дитиною, на руці якої закріплений контрольований поводок. Після цього в неї почали кидати камінням.

Про це пише видання "Вечірня Казань".

Гуляти так з семирічним Марком його матері Варварі доводиться через особливості поведінки хлопчика: у нього аутизм.

Крім того, у дідуся жінки - прогресуюча хвороба Альцгеймера. Варвара приїхала в Курган, щоб про нього піклуватися.

Повідомляється, що під час однієї з прогулянок в них трьох почали кидати каміння, зняли це на відео і виклали в мережу.

"Якщо в соцмережах ще можна відключити коментарі, то що робити на вулиці? Бог з ним, з інтернетом, але коли на вулиці кидають каміння, коли підходять і запитують:" Навіщо ви дитини на ланцюгу водите? Як ви можете так знущатися? "- розповідає постраждала Варвара виданню RT.

не постраждала, синяка немає, немає навіть легкої шкоди здоров'ю. Це просто страшно. Адже зараз кинули нишком - і добре, що потрапило в мене, а не в дитини або дідуся. А коли ми йшли вулицею і молодий чоловік сказав: "Щелепа зламати треба мамі! "- звідси ж недалеко і до розпускання рук! А у мене на руках два інваліда, куди я буду тікати? Кого я буду кликати на допомогу? Сподіваюся, що до цього не дійде, особливо після численних спростувань", - додала вона.

Як писав "Апостроф", під час пологів пологів мешканка Харкова Олена А. втратила дитину. Батьки в смерті сина звинувачують лікарів. За словами Олени, медики тиснули на живіт так, що порвалася плацента і малюк загинув миттєво.