RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

З'явилося відео пострілу снайпера в "полтавського терориста"

В мережіз'явилось відео моменту ліквідації в Опишні "полтавського терориста" Романа Скрипника.

Про це написав у Twitter глава МВС Арсен Аваков.

"Нічні події в Опишні. На жаль, знову неадекватна поведінка "полтавського терориста", який кілька днів переховувався. Внаслідок злагодженої роботи поліцейських - зловмисник був ліквідований снайпером і підірвався на власній гранаті. Дякую поліції за професійну роботу", - йдеться в повідомленні.

Капітан поліції виявив підозрюваного в одному з нежитлових будинків. Скрипник почав погрожувати бойовою гранатою і взяв його в заручники. Правоохоронці запропонували йому здатися, але він відмовився.

Зазначимо, що у Скрипника була граната без чеки.

Нагадаємо, Роман Скрипник, підозрюваний у незаконному заволодінні транспортним засобом, погрожуючи гранатою, взяв в заручники поліцейського.

Проводячи оперативно-розшукові заходи, правоохоронці склали психологічний портрет чоловіка і встановили, що він має військову підготовку і навички виживання в екстремальних умовах.

Як писав "Апостроф", дивно, що заручник офіцер, якого утримував полтавський терорист, не зміг один на один затримати людину, яку називають "наркоманом". Про це розповів Андрій Дубовик екс-заступник начальника 2-го управління Центру спеціальних операцій СБУ "Альфа", полковник запасу в ефірі "Апостроф TV".