RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Діти завадили відпочинку мами-вовчиці - реакція викличе жах навіть у її ворогів

У мережі показали відео, як мати-вовчиця гарчала на своїх дітей, які заважали їй відпочивати.

Відповідне відео опублікував 4tololo.ru.

При народженні вовченята важать всього 500 грам, їх очі закриті і вони абсолютно не пристосовані до самостійного життя. На те, щоб вигодувати й виростити їх, вовчиця витрачає багато сил.

Вовчиця на ім'я Белль, чиї діти вже підросли, забралася в нору, затишно влаштувалася там і вирішила відпочити. Однак діти не хотіли залишити її в спокої і спробували влаштуватися поруч. Мати почала гарчати і показувати зуби, висловлюючи своє незадоволення. Вовченята злякалися і жалібно скиглили, але не припиняли своїх спроб залишитися з мамою.

"Хоча Белль володіє всіма якостями хорошої матері, виховувати шістьох підлітків не завжди легко, і відео відображає це", - сказала Меггі Хауелл, представник організації Wolf Conservation Centre, яка займається захистом і збереженням вовків в Північній Америці.

Разом з тим, за словами зоологів, гримаси Белль не були проявом агресії - вовки використовують мову тіла, щоб пояснити правила всередині зграї. У цьому випадку мама просто сказала своїм дітям, як їм потрібно себе вести.

Як повідомляв "Апостроф", в заповіднику Флориди, США, вовк, лев і ведмідь влаштували веселі спільні ігри.