RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Усиновлений 4 рази хлопчик пройшов через пекло - його історія про любов і доброту зворушила всіх

Нещодавно в групі Facebook під назвою "Люди з Нью-Йорка" була опублікована зворушлива історія, яка в даний час набрала більше 580 тисяч лайків і більше 18 тисяч коментарів.

Про це пише видання 4tololo.

Цю історію розповів чоловік, який 30 років тому потрапив в прийомну сім'ю разом зі своїм братом.

Чоловік зазначає, що його братові пощастило більше - він потрапив в сім'ю містера і місіс Ріплі, а він "пройшов через чотири різних сім'ї за три роки, і кожна з них була гіршою за попередню".

Ріплі час від часу брали обох братів на обід. Одного разу місіс Ріплі помітила, що у хлопчика, який не був її прийомною дитиною, були шрами по всьому тілу. Після цього жінка негайно вжила заходів, щоб хлопчик теж приєднався до їх сім'ї.

"Ріплі змусили мене відчути себе бажаним гостем в їхньому будинку", - пише чоловік в своєму пості.

Коли він робив щось не так, прийомна мама пояснювала йому, чому так робити не можна, і додавала: "Ти нікуди не поїдеш. Тому що тепер ти частина нашої родини".

На жаль, незабаром після того, як хлопчик став частиною сім'ї, у містера Ріплі діагностували рак. А пізніше він помер. Міс Ріплі була абсолютно спустошена. Крім того, тепер вона залишилася одна з двома прийомними дітьми.

"Ніхто б не став звинувачувати її за те, що вона віддала б нас назад", - написав чоловік. Але вона не зробила це. Замість цього, жінка вирішила остаточно усиновити хлопчиків.

Після цього вони переїхали в невеликий трейлер і там жінка виростила своїх хлопчиків.

"Вона працювала на будь-який випадковій роботі, яку могла знайти. У нас ніколи не було багато їжі, але ми ходили в кіно. У нас були сімейні ігрові вечора. Ми грали в малій лізі і були бойскаутами", - пише чоловік.

Міс Ріплі завжди знаходила час, щоб нагадати хлопчикам, що вони сильні, розумні і красиві.

У минулому році у цього чоловіка народилася власна дочка, і це змусило його подумати про свою прийомну мати і зрозуміти, що кожен його вибір вплине на майбутнє дитини.

Як писав "Апостроф", Джемма Броквей з Ліверпуля була так пригнічена своєю зайвою вагою, що почала замислюватися про самогубство, але повідомлення від шкільного друга все змінило - тепер вони готуються до весілля.