RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Чоловік "боровся" з коронавірусом у реанімації - за цей час хвороба вбила всю його сім'ю

43-річний Скотт Міллер був доставлений у реанімацію в Единбурзькому королівському госпіталі з коронавірусом і поміщений віндуковану кому, не підозрюючи, що його 76-річна мати Норма вмирала нагорі в тій же лікарні.

Про це повідомляє Daily Mail.

Норма померла, і через тиждень її чоловік, 69 років, також помер від коронавірусу. Лікарі не були впевнені, що Скотт виживе, але коли йому все ж вдалося прийти до тями, його зустріли трагічні новини про смерть його матері.

Скотт зрозумів, що його мати захворіла, коли вона впала 21 березня і не змогла встати. У неї був позитивний результат на коронавірус у лікарні, і Скотту дозволили побачити її в палаті, хоча він каже, що в той час був такий хворий, що нічого не пам'ятає.

Описуючи момент, коли він прокинувся після коми, Скотт сказав: "Коли я прийшов до тями, у мене просто з'явилося відчуття, що щось трапилося з мамою, і коли медсестра сказала мені - це просто були невіра і шок, дуже важко".

Він попередив людей у Шотландії не втрачати пильність проти вірусу: "Люди повинні розуміти, що це справжній вбивця, я не думаю, що люди дійсно ставляться до цього серйозно".

Як повідомляв "Апостроф", у Британії 58-річна жінка позбулася всіх кінцівок після того, як перехворіла на коронавірус.