RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Жінка воскресила мертву мишу - і здивувалася, що її метод спрацював

Мешканка Північного Уельсу Беккі Рамзі в кінці липня помітила в своєму саду польову мишу, яка не подавала жодних ознак життя, можливо, не витримавши бій з годівницею. Будучи великою любителькою тварин, жінка вирішила допомогти маленькій істоті, навіть якби раптом з'ясувалося, що це не просто гризун, а мишка-олень.

Про це повідомляє видання medialeaks.

Для початку Беккі приступила до надання першої допомоги і протягом десяти хвилин робила звірку масаж серця. До її щастя і подив, незабаром мишка почала подавати ознаки життя, домогтися яких жінці ще ніколи не вдавалося.

"Раніше я намагалася робити компреси мишам, полівкам і птахам, незважаючи на те, що всі вважали мене дивною, але мені ніколи не вдавалося змусити їх сердечка битися знову. Що дивно, на цей раз все окупилося! Я не могла в це повірити", - розповіла жінка виданню Daily Mail.

Фото: medialeaks

Тоді настала черга масажу всього тіла для поліпшення кровообігу.

Фото: medialeaks

Після того, як жінка помітила, що звірятко почало ворушитися, вона піднесла його до каміна погрітися. До того моменту вона вже встигла дати новому другові ім'я - Файтер (від англ. Fighter - "борець"). Наступні дві години Рамзі намагалася нагодувати мишу і постійно її гладила, умовляючи зробити крок.

Всі дії принесли свої плоди, і нарешті Файтер почала самостійно робити перші кроки, а потім і зовсім повернувся в звичайний стан, гуляючи садом жінки.

Фото: medialeaks

Ось тільки сама Беккі розуміла, що звірку не місце на її ділянці, і відвела його в природне місце існування - дику природу, де, як вона сподівається, він зможе прожити щасливе життя. Такі моменти, за її словами, зігріють душу будь-якому любителю тварин.

Фото: medialeaks

Як писав "Апостроф", мешканця Колумбії змусили віддати кошеня, якого він "врятував" на узбіччі дороги. Все через те, що кошеням виявилася двомісячна пума.