RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Маленький хлопчик помер на очах матері - його останні слова вразили всіх

8-річний Кілліан знепритомнів і помер на очах матері, встигнувши сказати їй напередодні слова, які вразили всіх - здається, що він встиг попрощатися.

Про це повідомляє The Sun.

31-річна Клер Уокер розповіла, що попросила сина одягнути піжаму, щоб вони могли разом подивитися фільм. Але через кілька секунд почула перелякані крики школяра, коли йому стало погано.

Незважаючи на відчайдушні спроби Клер витягнути дитину, яка страждала від астми, на вулицю, хлопчик мляво впав в її обійми. Його 51-річний батько Брюс робив штучне дихання, коли мати двох дітей дзвонила медикам швидкої допомоги.

Кілліан був доставлений у міську лікарню Найнуеллс, де він помер всього через десять хвилин після прибуття.

"Останнє, що сказав мені Кілліан, було: "Я люблю тебе, мамо". Я сказала йому: "Я теж тебе люблю, синку - до місяця і назад. На той час, як я спустилася вниз, я почула його крик. Це було пронизливо, як дуже, дуже переляканий крик. Такого звуку я ніколи не чула від сина", - розповіла жінка.

Вона додала, що син помер на її очах, але причини смерті досі не ясні - можливо, це був смертельний напад астми або алергії. Результати аналізу крові, які можуть дати відповіді, ще не отримано.

Як повідомляв "Апостроф", під час весільного торжества в Москві сталася страшна трагедія - наречена померла на очах гостей у ресторані, з'ївши цукерку.