RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У ЗСУ новий летальний випадок від коронавірусу

За останню добу Збройні сили України зазнали втрат через коронавірус. В Житомирській області помер військовий.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

З 24 липня він перебував на амбулаторному лікуванні за адресою проживання. У зв’язку з погіршенням стану 02 серпня його госпіталізовали в КУ ЦМЛ N1 (м.Житомир). Вже 3 серпня його підключили до апарату ШВЛ. Нажаль, сьогодні зранку, 9 серпня, він помер.

Загалом, станом на 09 серпня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 305 осіб.

Всього за час пандемії одужало - 681 осіб, летальних випадків - 6. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 795 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби - 172 особи.

За минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них в закладах охорони здоров’я перебуває 3 особи (Національний Військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" - 2 військовослужбовці, військовий госпіталь м. Десна - 1 військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Як писав "Апостроф", 8 серпня, незаконні збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Зокрема, з їхнього боку було скоєно чотири вогневих провокації.