RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

В Індії виявили моторошно отруйну двоголову змію

Житель індійського штату Махарштра в місті Кальян знайшов двоголову кільцеву гадюку. На відео з рептилією звернуло увагу видання NDTV.

Про це пише lenta.ru.

6 серпня, Дімпл Шах (Dimple Shah) знайшов дитинча двоголової змії і зв'язався з Військовим рятувальним фондом. На місце приїхали двоє рятувальників, які зловили рідкісну змію.

Загальна довжина рептилії становить 11 сантиметрів, а кожна з її голів розміром по два сантиметри. Відео з рептилією опублікував в Twitter офіцер Індійської лісової служби Сусанта Нанда (Susanta Nanda).

"Двоголова ланцюгова гадюка врятована в Махараштра. Через генетичні аномалії у неї низькі шанси вижити в дикій природі. Ланцюгова гадюка набагато більш небезпечна, ніж більшість отруйних змій, вона екстремально отруйна, тому що її укус шкідливий для здоров'я, навіть якщо ви виживете" , - написав він.

Змію передадуть в інститут Хавкін на острові Парел. Відео зібрало тисячі переглядів і зацікавлених коментарів користувачів соцмережі.

Народження рептилії з двома головами відбувається через генетичні мутації. Ланцюгова гадюка - одна з найбільш отруйних змій в Індії. Найчастіше жителі країни страждають саме від її укусів.

Як писав "Апостроф", в ефірі ранкового телешоу "Доброго ранку, Британія" стався кумедний випадок. До журналістки в кадр прийшла корова.