RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Чоловік натрапив в лісі на живий слиз - багатьох він злякав, але боятися нічого

Мешканець Швеції показав фото вологу бежеву масу, яку він знайшов в лісі. Слиз виглядає дуже неприємно і викликала бурхливі обговорення навколо себе.

Про це пише medialeaks.

Користувач сайту Reddit з ніком Tricky_e, що працює в сфері анімації, знайшов в шведському лісі незрозумілу субстанцію і здивувався. А коли опублікував знімок знахідки на порталі - злякалися вже тисячі реддіторов.

На знімку зображений незрозумілий клубок, з якого сочиться вода при натисканні, як пояснив автор. Зрозуміти, що перед ним знаходилося, він так і не зміг.

Бежева маса, яку знайшов чоловік Фото: medialeaks

Така ж реакція була у користувачів, яким не пощастило зіткнутися з цим знімком у своїй стрічці.

Коментарі були такі:

"Я єдиний, кому від цього фото дійсно некомфортно? Нічого не маю проти вашого поста, автор. Це дійсно відмінний знімок. Але ця штуковина ... у мене все стискається всередині, лол".

вже ненавиджу це".

"Від цієї істоти у мене мурашки по шкірі".

Проте серед реддіторов знайшлися ті, хто зміг ідентифікувати невідоме створіння.

"Схожий на трутовик, який виділяє зайву вологу. Це називається гутація".

Так, це був трутовик, швидше за все, древесний, з якими в дійсності мали справу багато жителів планети, адже гриб можна знайти в деяких країнах Європи, Азії, а також в лісах Північної і Південної Африки. Але найбільше він поширений в Росії, де знайомий майже кожному росіянину.

А на фото трутовик був сам на себе не схожий, тому що був в процесі гутаціі, коли з рослини виходить рідина у вигляді крапельок.

Трутовик в звичайному стані Фото: medialeaks

Як писав "Апостроф", в Україні тимчасово припиняють пропуск жителів прикордонних районів для збору грибів та ягід в Білорусі.