RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Священика вигнали з автобуса - йому не сподобалося, що грає російська попса

В Івано-Франківській області священик зробив зауваження водію автобуса через російську музику. За це його вигнати з транспорту.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook Роман Винник - настоятель храму Святого Миколая Православної Церкви України у с. Долина Івано-Франківської області.

Він пише, що через це приїхав додому дуже пізно і взагалі не думав, що таке може бути.

"Сьогодні приїхав додому дуже пізно. З Івано-Франківська. Ніколи не міг би подумати, що за те, що зробив зауваження водію за те, що в бусі грає російська попса, мене вигнали з автобуса і я вийшов в Калуші у с. Вістова. Звідти добрався завдяки добрим людям додому", - пише Роман.

Крім цього, він пише, що люди, які їхали в автобусі, сміялися з нього та фотографували.

"Жах....де ми живемо. Калуш ,де музей Степану Бандері...люди схаменіться. Нажаль, до біди, ще і розрядився мобільний телефон, коли хотів зазняти водія і номер буса, зате колаборанти , які там їхали (з Одеси) мене фотографували, як зірку. Просто уявив, як важко патріотам на сході або в центрі України. З нами Бог і Україна", - розповідає Роман.

Як писав "Апостроф", 13 серпня, внаслідок підриву автомобіля на Донбасі загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. В командуванні ООС його загибель назвали небойовою втратою.