RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Синоптик дала прогноз погоди в Україні на Яблучний Спас і День Незалежності

На Яблучний Спас, який святкують в Україні 19 серпня, в західній частині України очікуються грозові дощі та шквальний вітер.

Таким прогнозом поділилася на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталія Діденко.

За її словами, опади та пориви вітру на заході країни викличе локальний циклон Ingrid. На решті території України антициклон Emil утримає суху погоду.

"Температура повітря залишається високою + 27 + 32 градуси, у західних областях, особливо на Прикарпатті, очікується завтра + 21 + 25 градусів", - повідомила Діденко.

У Києві на Спаса буде сонячно, сухо і спекотно, близько 30 градусів. Послаблення спеки і періодичні локальні дощі в столиці ймовірні в п'ятницю, 21 серпня.

Наталія Діденко також озвучила попередній прогноз на День Незалежності України. У більшості областей переважно буде сухо і жарко, температура повітря підніметься до + 27 ... + 32 градусів, тільки в західних областях пройдуть грозові дощі і буде свіже, повітря прогріється до + 22 ... + 27 градусів.

"А поки - зустрічаємо Спаса, бережемо себе і близьких, купуємо яблука і груші", - підсумувала синоптик.

Як повідомляв Апостроф, за прогнозами синоптиків, осінь цього року буде теплішою, ніж звичайно, а літо триватиме до кінця вересня.