Прихильники теорії змови знайшли на Марсі саркофаг і пляшку пива - і це ще не всі дива

Теоретики змови невтомно вивчають фотографії Марса, шукаючи незвичайні об'єкти. І якщо переважну більшість з них можна піддати сумнівам через помилкову ідентифікацію, деякі загадкові знахідки ніколи не отримають наукового пояснення NASA.

Про це пише The Sun.

1. Марсіанський "солдат"

Ще в 2017 році мисливці за інопланетянами заявили, що вони знайшли свідчення існування древнього марсіанського "солдата", якого начебто побачили замерзлим на Червоній планеті.

На зображеннях, зроблених марсоходом Curiosity, виявили гуманоїдну істоту в скафандрі і зі зброєю. Дехто вважав, що ймовірний інопланетянин був в скафандрі і зі зброєю, що підкреслено на відредагованому зображенні.

2. Грецький філософ

Ця непримітна скеля зовні нагадує давньогрецького філософа Сократа. Він - один з найвидатніших розумів історії, а фанатики теорії змови переконані, що Сократ також бавився космічними подорожами.

3. Стародавній єгипетський саркофаг

Популярний фанат змови Скотт Уорінг припустив, що ця скеля дивної форми була давньоєгипетським саркофагом. Він стверджував, що в серпні минулого року помітив сліди саркофага, вбудованого в скелясту поверхню Червоної планети. Скотт сказав, що його "відкриття" довело, що стародавні єгиптяни прийшли з Марса.

4. Пивна пляшка

Деякі ексцентричні онлайн-коментатори думають, що це схоже на пляшку марсіанського пива. Знімок був зроблений марсоходом NASA Spirit під час місії на поверхні Марса в листопаді 2007 року.

5. Марсіанський ведмідь і його дитинча

На цьому зображенні NASA показано те, що деякі називають марсіанським ведмедем і його дитинчам.

6. Статуї прибульців

На цьому зображенні побачили схожу на людину фігуру на скелі, яка, як стверджували теоретики змови, була статуєю прибульця.

Як повідомляв "Апостроф", астронавт NASA і офіційний представник ВМС США Кріс Кессіді показав неймовірні знімки урагану "Женев'єв", зроблені з Міжнародної космічної станції (МКС).