RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Матір двох дітей намагалися викинути з квартири, але вона посміялася останньою - не очікував ніхто

Самотня мати двох дітей Соня Лі переживала непрості часи, оскільки втратила роботу в місцевій харчовій мережі, а потім їй сказали, що її виселяють з квартири, оскільки вона пізно платила орендну плату.

Про це пише Mirror.

Жінку з Х'юстона, штат Техас, попросили покинути квартиру найжорстокішим чином. Соня виявила "безсердечну" записку, приклеєну до її вхідних дверей, на якій був зображений смайлик поруч з гігантською написом: "Вгадай, хто переїжджає? Ти".

Під цим було сказано: "Сплатіть заборгованість або звільніть свою квартиру і здайте ключі в офіс оренди до 18:00 сьогодні".

Розчарована мама поділилася фотографією листа в інтернеті, підписавши свій пост: "Ви думаєте, що кумедно принизити людину, що зазнає фінансових труднощів, за допомогою смайлика: "Вгадайте, хто сьогодні переїжджає?" У цьому не було нічого смішного".

Її пост швидко став вірусним, і була створена сторінка на Go Fund Me, щоб допомогти її сім'ї. Метою сторінки було зібрати 3 380 доларів для покриття простроченої орендної плати, але з тих пір було пожертвувано колосальні 37 899 доларів.

Говорячи з журналом People про лист про виселення, Соня зізналася: "Я була в люті, я не збираюся брехати. Я відчувала, що вони ворогують з мешканцями через цю ситуацію, і це було безсердечно, особливо під час пандемії. Багато людей втратили роботу. Багато людей не можуть отримати ресурси. Я мати-одиначка з двома хлопчиками. Я стараюся щосили, і я дуже працелюбна жінка".

Відзначається, що власниця житлового комплексу вибачилася за повідомлення і сказала, що менеджер, який створив його, був покараний. Але, схоже, Соня посміялася останньою, так як тепер у неї новий будинок і нова робота завдяки доброті незнайомців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: