RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Дівчина перестаралася з тренуваннями в спортзалі і отримала страшний діагноз - не могла дихати

23-річна Кіана Альварес з США тренувалася в спортзалі так старанно, що викликала смертельно небезпечний синдром - вона навіть не могла дихати.

Про це пише Daily Star.

За словами дівчини, вона була захоплена кроссфітом, і через кілька днів після "дійсно, дуже важкого тренування" почала відчувати "надсильну" біль.

Коли вона зрозуміла, що не може нормально дихати, терміново звернулася до лікарів. Виявилося, що вона страждає від рабдоміолізу - це рідкісний і потенційно небезпечний для життя синдром, який руйнує м'язи і нирки.

Відзначається, що рабдоміоліз є результатом сильних м'язових навантажень і фізичних вправ, він найчастіше асоціюється саме з кроссфітом, але може бути викликаний виконанням будь-яких вправ з надмірним навантаженням.

"Я спортсменка, і я дуже конкурентоспроможна, тому, звичайно, я буду намагатися з усіх сил (відновитися, - ред.), наскільки це можливо. Я просто не знала, що щось подібне може взагалі статися. Я насправді перетренувалися", - розповіла Бейлі сказала своїм 2 мільйонам передплатників в Instagram.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: