RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Дівчині на авто залишили "жорстку" записку - фото стало вірусним, але привід сумний

Коли ваша машина виглядає трохи брудною і її потрібно помити, ви можете виявити, що вам про це вже написали на капоті. Але цього разу записка, залишена на авто, може розбити дівчині серце, що й зробило фото вірусним.

Про це пише Mirror.

Записку першою помітила не власниця авто, а хтось із її сусідів. Фотографія папірця на машині була опублікована в Instagram в популярному американському акаунті Neighbours From Hell, де з тих пір вона стала вірусною.

У записці говориться: "Щоб ви знали, я сплю з вашим хлопцем. Він сказав, що ви розлучилися. Я живу в 5D. 1. Помийте машину 2. Викиньте його (не в такому порядку)".

Пост викликав бурхливі обговорення, багато хто зазначив, що, незважаючи на жорсткий контент, вчинок автора записки був правильним.

"Чесно кажучи, я б купив їй випити", "Я б точно не сказав би, де я живу, ха", Я була б вдячна за відгук про зраду хлопця, але не турбуйтеся про мою машину","Чорт! Принаймні мере, вона була чесна", - пишуть в інтернеті.

Раніше "Апостроф" розповідав, як дівчина випадково розкрила подружню зраду в родині свого хлопця, а всьому виною стала невимушена бесіда під час знайомства.