"Хабарник і зрадник країни": Зеленський висловився про Гео Лероса

Президент Володимир Зеленський відреагував на виключення нардепа Гео Лероса з фракції "Слуга народу" і назвав його "хабарником і зрадником" країни.

Як повідомляє "Апостроф", відповідне відео опубліковано на каналі PavlovskyNews в YouTube.

"У мене немає ніякої реакції на хабарників і зрадників цієї країни і мені все одно з якої вони партії. Я досить відповів" - заявив Володимир Зеленський.

Як стало відомо раніше, Офіс Генерального прокурора України порушив справу проти народного депутата Гео Лерос за фактом ухилення від сплати податків. За останній рік Гео Лерос заробив більше 20 млн грн.

Як пише "Страна", причиною такого рішення могли стати фінансові махінації народного депутата. Джерела в Офісі генпрокурора розповіли журналістам, що Гео Лерос підозрюється в приховуванні джерел доходу, які можуть носити кримінальне походження.

Справжнє ім'я Гео Лероса - Курехяну Георгу Багратовіч. Офіційно працював тільки в 2008-2009 році. Згідно з інформацією податкової, він отримував дохід тільки в 2008-2009 роках, 600 гривень та 45 тисяч гривень страхової виплати. У перший рік своєї депутатської роботи отримав дохід в розмірі 41 млн грн. З них 20 млн грн - кошти, а ще 21 млн грн - вартість активів (3 квартир, 96 картин, три пари годинників Rolex і один Chopard, колекції з 20 фотоапаратів Leica, 49 біткоіни на суму 10 млн грн, автопарк BMW, Ford Capri 1980 року, спорткар Аudi R8).

За час роботи в парламенті прославився скандалами з оприлюдненням плівок прослушки.