RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Був снайпером на Донбасі: фігурант зірваної спецоперації затримання "вагнерівців" зізнався у злочинах

Народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв оприлюднив нові докази участі російських найманців з ПВК Вагнера у збройній агресії проти України на Донбасі.

Як передає "Апостроф", про це він написав на власній сторінці у Facebook, додавши фото- і відеоматеріали свідчень російського снайпера, який зізнався у своїх злочинах проти українців.

"Володимир Лі з Ростова. Снайпер, найманець, вбивця десятків українських військових. Вбивав також в Сирії. Відверто розповідає про свої злочини. Нагороджений Путіним "За звитягу". Мав вже місяць сидіти в українській тюрмі...", - повідомив Ар'єв.

За словами нардепа, Лі та інші злочинці уникнули покарання завдяки російському кроту в Офісі президента.

"Саме тому ми разом з військовими і членами родин загиблих продовжуємо вимагати створення тимчасової слідчої комісію у Верховній Раді", - зазначив нардеп.

Подробиці скандалу навколо глави Офісу президента Андрія Єрмака через нібито злив деталей секретної шпигунської спецоперації СБУ читайте в матеріалі "Апострофа": "Я прям вашого дзвінка чекаю!" Ми розшифрували записи розмов "вагнерівців" з "агентом" СБУ. До них відразу ж є питання.