RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

На кого чекає успіх, а на кого випробування на міцність: гороскоп на 21 вересня

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на понеділок, 21 вересня 2020 року, для всіх знаків Зодіаку: Ракам зірки рекомендують якомога швидше вирішити конфліктні ситуації, а Скорпіонам - встигнути втілити в життя найбільш важливі задумки.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Овен

Представникам цього знаку в понеділок краще уникати хвилювань. Якщо вам здається, що доля випробовує вас на міцність, зірки стверджують, що це зовсім не так.

Телець

Тельцям варто відправлятися на шопінг - у цій справі чекає грандіозний успіх. Те, що ви давно не наважувалися придбати, - неодмінно стане вашим. І нехай за це доведеться викласти кругленьку суму, задоволення від покупки залишиться надовго.

Близнюки

У цей день Близнюкам краще присвятити себе улюбленим заняттям, які дозволять відновити баланс і гармонію з собою. Додаткові ресурси і енергію варто шукати у заняттях спортом, танцях і помірному фізичному навантаженні.

Рак

Зірки пророкують, що в цей день можуть виникнути конфлікти, сварки і скандали у сім'ї, які слід вирішити якомога швидше. Негативні моменти завтра будуть заважати вашому успіху.

Лев

Левам гороскоп радить сміливо давати відсіч усім тим, хто зазіхає на вашу свободу і право вибору. Навіть якщо на такі кроки наважиться людина з близького оточення Левів. Ваші бажання не повинні ставати причиною розбіжностей - стверджують зірки.

Діва

Дівам в понеділок не треба боятися показувати світу себе справжніх. Успіх очікуватиме на тих, хто покаже свої позитивні сторони, які раніше приховували від усіх. У них і полягає істинний шарм і харизма Дів.

Терези

Цей день буде сприятливим для вивчення нового і поновлення старого. Можливо, якісь речі або спогади з минулого заважають Терезам будувати майбутнє, тож гороскоп радить провести ревізію у своїй "шафі".

Скорпіон

Не варто відкладати складні завдання на інший день. Астрологи рекомендують Скорпіонам почати понеділок з реалізації найважливіших планів, які можуть змінити життя.

Стрілець

Стрільців чекає тріумф, але в тому разі, якщо вони не забудуть поділитися з близькими або друзями усім хорошим.

Козеріг

Для представників цього знаку понеділок обіцяє бути цікавим і успішним. У Козерогів є всі підстави радіти життю: в цей день можливі гарні новини або явний прогрес у справах, якими ви зараз займаєтеся.

Водолій

Водоліям було б дуже непогано дати собі час для відпочинку і зупинитися - внутрішні розбіжності або протиріччя сьогодні можливо подолати.

Риби

Все, що буде відбуватися з Рибами в понеділок, залежатиме тільки від них самих, а набутий досвід в підсумку виявиться цінним і значущим. Ловіть момент і насолоджуйтеся кожною миттю, радить гороскоп Рибам.

Як повідомляв "Апостроф", у другій половині вересня зірки пророкують для представників чотирьох знаків Зодіаку фатальну зустріч.