RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Не варто вступати в суперечки: гороскоп на 8 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Відомий астролог Павло Глоба дав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 жовтня 2020 року і розповів, кому треба бути обережним, а хто може запланувати на цей день важливі справи.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Овен

Зірки не радять встрявати у суперечки з близькими, краще буде проявити доброту і щедрість. Якщо в цей день у вас не заплановано важливих справ або відповідальної роботи, користь принесе улюблене хобі - вашій енергії в цей день треба знайти застосування.

Телець

Гороскоп попереджає, що в цей день Тельцям важко буде зосередитися на роботі, особливо, якщо ви вже перепрацьовуєте не перший день. Спробуйте відволіктися хоч трохи на щось прекрасне - це допоможе зосередитися.

Близнюки

У Близнюків день видасться результативним, тож часу на відпочинок не буде. Зірки радять їм задіяти всю свою спритність, щоб впоратися із запланованим і отримати бажаний результат.

Рак

Раків в цей день завалить роботою - ставтеся до усіх своїх справ без поспіху і ретельно працюйте на результат.

Лев

Зірки радять проявляти обережність зі здоров'ям і не перевантажувати себе у поїздках - це може мати не найкращі наслідки.

Діва

Гороскоп попереджає Дів про небезпеку підозрілих, важких продуктів і самолікування. Зірки радять бути обережними зі своїм здоров'ям.

Терези

Для представників цього знаку Зодіаку день буде досить плідним для ділового співробітництва. Втім, деякі рішення можуть даватися не так і легко.

Скорпіон

Скорпіони в цей день можуть виявити неабияку балакучість. Гороскоп радить скористатися нею в роботі - ймовірно, вдасться з легкістю провести важливу розмову, якої ви уникали.

Стрілець

Стрільці в цей день зможуть зробити навіть більше, ніж заплановано. Це неабияк додасть вам позитивної енергії: фінансова сторона життя обіцяє бути стабільною і спокійною.

Козеріг

Козероги відчують прилив сил і сміливо візьмуться за роботу - справи будуть вдаватися добре. Старанна робота допоможе зміцнити ваш статус і поліпшити перспективи на збільшення прибутків.

Водолій

Для Водоліїв в цей день можливі проблеми у спілкуванні через високу ймовірність конфліктів. Тому не варто в цей день навіть думати про будь-що, що несе в собі негативне навантаження. Це стосується лайливих слів, негативних думок в сторону інших людей і проявів агресії.

Риби

Риби останнім часом через надмірну заклопотаність в роботі чи навчанні нехтували особистим життям. В цей день вони отримають хорошу нагоду виправити ситуацію. Поговоріть щиро з близькими людьми - є висока ймовірність того, що вони скучили за вами і подарують вам багато тепла і натхнення.

Як повідомляв "Апостроф", жовтень може принести доленосну зустріч представникам чотирьох знаків Зодіаку.